Home
Over Guadeloupe
Activiteiten
Overnachten
Vervoer
Over ons

Vervoer

Vervoer naar en van Guadeloupe
De beste manier om naar Guadeloupe te reizen is via Parijs Orly. Dagelijks vertrekken verschillende vliegtuigmaatschappijen naar Pointe-à-Pitre Guadeloupe. Dit zijn Air France, Air Caraïbes en Corsair. Travel to Guadeloupe kan geen vluchten voor u boeken. U kunt bij een van de bovengenoemde websites een vlucht boeken.

Vanuit Nederland is de Thalys of het vliegtuig aan te raden naar Parijs Charles de Gaulle (CDG), aangezien er geen rechtstreekse verbindingen vanuit Nederland meer zijn naar Parijs Orly.  Tussen CDG en Orly rijden bussen en busjes die u gemiddeld, afhankelijk van het verkeer, in een uur bij de juiste luchthaven afzetten. Indien u meer informatie wenst over van en naar het vliegveld Orly te komen dan kan Travel to Guadeloupe dat voor u uitzoeken tegen een vergoeding van 10 euro per keer (incl. BTW). U kunt de informatie ook vinden op de website van de luchthaven Parijs CDG/Orly.

Vervoer in Guadeloupe
In Guadeloupe kunt het beste een auto huren. Het eiland kent dezelfde wegeninfrastructuur als Frankrijk en is heel goed toegankelijk met een normale auto. Wenst u een auto te huren dan kan Travel to Guadeloupe dat voor u regelen, tegen een vergoeding van 20 euro (incl. BTW). Alle grote autoverhuurbedrijven zijn gevestigd op Guadeloupe waardoor u via hun website ook zelf een auto kan huren.

Er is openbaar vervoer in Guadeloupe maar de betrouwbaarheid laat nogal eens te wensen over. Daarom raadt Travel to Guadeloupe u af met het openbaar vervoer te gaan.

Top